Այս տորթի կողքով անտարբեր անցնել չես կարող. նրբահամ և բերանում հալչող տորթ

13:22 Սեպտեմբեր 03 2021
*
Խոհանոց

Բաղադրությունը
80 գ ալյուր
20 գ կակաոյի փոշի
3 ձվի դեղնուց
1/4 թեյի գդալ խմորի սոդա
1/2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
55 գ շաքար
1/4 թեյի գդալ աղ
50 գ բուսական յուղ
100 գ կաթ
1 թեյի գդալ վանիլին

3 ձվի սպիտակուց
60 գ շաքար
1/2 թեյի գդալ կիտրոնի հյութ

Ջնարակի համար
300 գ ջուր
40 գ եգիպտացորենի օսլա
350 գ կաթ
200 գ շաքար
50 գ կակաոյի փոշի
1 թեյի գդալ ագարի փոշի
150 գ կարագ

Պատրաստման եղանակ

  1. Ձվի դեղնուցը առանձնացնել, և շաքարավազով հարել՝ մինչև սպիտակելը:
  2. Ավելացնել բուսայուղը, լավ խառնել:
  3. Ավելացնել 100 մլ կաթը, մի փոքր աղ, վանիլին, և լավ խառնել:
  4. Ալյուրը, փխրեցուցիչը, կակաոն՝ 2 ճաշի գդալ, սոդան խառնել իրար, և կամաց-կամաց ավելացնել խմորին, և լավ խառնել:
  5. Ձվի սպիտակուցը հարել, կամաց-կամաց ավելացնելով 60 գ շաքարավազը: Ավելացնել նաև լիմոնի հյութը և հարել մինչև պինդ զանգված ստանալը:
  6. Մերենգան կամաց-կամաց ավելացնել խմորին, և լավ խառնել:
  7. Թխել ջեռոցում 160°C 40-50 րոպե:

Շոկոլադե ջնարակ

  1. Օսլային ավելացնել ջուր, և լավ խառնել մինչև լուծվի:
  2. 200գ շաքարավազին ավելացնել 50 գ կակաոն, լավ խառնել, ավելացնել 350 մլ կաթը՝ անդադար խառնելով:
  3. Ավելացնել ագարի փոշին և լավ խառնել:
  4. Դնել թույլ կրակի վրա, լավ խառնել և ավելացնել օսլայաջուրը:
  5. Անդադար խառնել մինչև պնդանալը: Ավելացնել կարագը, և խառնել:

Բիսկվիթը բաժանել 3 հավասար մասերի:
Բիսկվիթի շուրջը պատել թաղանթով, և շերտի վրա հերթականությամբ ավելացնել ջնարակը:
Պատրաստելուց հետո պահել սառնարանում 3-4 ժամ:

Հարակից նյութեր

Ռուս կնոջը զարմացրել է մեքսիկացիների տարօրինակ ճաշակը
Խոհանոց
00:27 Սեպտեմբեր 26 2022
Ծնունդով Մագադանից ռուս կինը, ով տեղափոխվել է Մեքսիկա, զարմացել է տեղի երեխաների և մեծահասակների համային տարօրինակ նախասիրություններով։ Նա Lenta.ru-ին պատմել … ...
Ինչպես եփել եգիպտացորենը, որ ստացվի համեղ, ինչպիսին լողափերում են վաճառում (տեսանյութ)
Խոհանոց
17:03 Հուլիս 23 2021
Եգիպտացորենի մատղաշ հատիկները եգիպտացորենի հիմնական համն են ապահովում: Եգիպտացորենը հասանելի է համարյա ողջ տարին, սակայն մատղաշն ու հյութալիների սեզոնը օգոստոս … ...
Միսն այսպես բաստուրմա դրեք, և այն այնքան փափուկ կստացվի, որ կհալվի բերանում
Խոհանոց
19:18 Հունիս 14 2021
Հատուկ բաստուրմա դնելու բաղադրատոմս, որի շնորհիվ միսը եփելուց հետո շատ փափուկ կստացվի, այնքան փափուկ, որ կհալվի բերանում։ Բաղադրամասեր 2 կգ … ...
ԱՄԵՆԱՇԱՏ ԸՆԹԵՐՑՎԱԾՆԵՐԸ
Լրահոս
ԼՐԱՀՈՍ
Հրդեհ՝ Աբովյան փողոցում
Նորություններ
14:37 Մայիս 08 2024
Փլուզում Սիմեոն Երևանցու փողոցում
Նորություններ
20:24 Մայիս 05 2024
Կոտայքի Ջրառատ գյուղում հրդեհ է բռնկվել
Նորություններ
18:43 Մայիս 01 2024

Test