Ինչպես եփել եգիպտացորենը, որ ստացվի համեղ, ինչպիսին լողափերում են վաճառում (տեսանյութ)
Եգիպտացորենի մատղաշ հատիկները եգիպտացորենի հիմնական համն են ապահովում: Եգիպտացորենը հասանելի է համարյա ողջ տարին, սակայն մատղաշն ու հյութալիների սեզոնը օգոստոս և սեպտեմբեր ամիսներն են:
Նախ ինչպես ընտրել լավ եգիպտացորեն.
1. Որքան դեղին է եգիտպացորենը, այնքան այն հին է: Միշտ ընտրեք բաց դեղնավուն հատիկներով եգիպտացորեն
2. Դեղին և չորացած տերևները խոսում են այն մասին, որ եգիպտացորենը վաղուց են քաղել: Մի գնեք դրանք: Մի գնեք նաև առանց տերևների եգիպտացորեն, ընտրեք կանաչ, թարմ տերևներով:
3. Եգիպտացորենի հատիկները պետք է լինեն փափուկ և առանց փոսիկների: Եթե սեղմելիս հատիկից միջից հեղուկ է դուրս գալիս, ուրեմն արժե գնել:
Ինչպես պատրաստել՝
1. Մաքրեք եգիպտացորենը տերևներից և մանր թելիկներից:
2. Եգիպտացորենի թելիկները դրեք կաթսայի մեջ, վրան շարեք եգիպտացորենի տերևները, այնուհետև եգիպտացորենը, եթե այն մեծ է, կարող եք հավասար մասերի բաժանել:
3. Եգիպտացորենը ծածկել տերևներով և դնել ուժեղ կրակի վրա: Եփել 30 րոպե, իսկ կաթսան կափարիչով չծածկել:
Ավելի մանրամասն՝ տեսանյութում: