Ինչպես շատ հեշտությամբ պատրաստել մածունով հայկական գաթա
12:19 Սեպտեմբեր 11 2020
*
Խոհանոց
Բաղադրամասեր
Խմորի համար՝
320 գ ալյուր,
150 գ կարագ,
100 մլ մածուն,
1 հատ ձու,
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,
մի պտղունց աղ,
Միջուկի համար՝
50 գ ալյուր,
90 գ շաքար,
30 գ կարագ,
50 գ ընկույզ
Պատրաստման եղանակը
աղբյուրը՝ այստեղ
Հարակից նյութեր
Խոհանոց
00:27 Սեպտեմբեր 26 2022
Ծնունդով Մագադանից ռուս կինը, ով տեղափոխվել է Մեքսիկա, զարմացել է տեղի երեխաների և մեծահասակների համային տարօրինակ նախասիրություններով։ Նա Lenta.ru-ին պատմել … ...
Խոհանոց
13:22 Սեպտեմբեր 03 2021
Բաղադրությունը 80 գ ալյուր 20 գ կակաոյի փոշի 3 ձվի դեղնուց 1/4 թեյի գդալ խմորի սոդա 1/2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ … ...
Խոհանոց
17:03 Հուլիս 23 2021
Եգիպտացորենի մատղաշ հատիկները եգիպտացորենի հիմնական համն են ապահովում: Եգիպտացորենը հասանելի է համարյա ողջ տարին, սակայն մատղաշն ու հյութալիների սեզոնը օգոստոս … ...
ԱՄԵՆԱՇԱՏ ԸՆԹԵՐՑՎԱԾՆԵՐԸ
Լրահոս
ԼՐԱՀՈՍ
Նորություններ
21:09 Մայիս 08 2024
Նորություններ
21:05 Մայիս 08 2024
Նորություններ
14:26 Մայիս 08 2024
Նորություններ
14:12 Մայիս 08 2024
Նորություններ
14:05 Մայիս 08 2024
Նորություններ
13:59 Մայիս 08 2024
Աշխարհ
20:17 Մայիս 05 2024
Նորություններ
20:15 Մայիս 05 2024
Նորություններ
18:34 Մայիս 01 2024
Նորություններ
18:31 Մայիս 01 2024
Uncategorized
16:01 Մայիս 01 2024
Քաղաքականություն
13:45 Ապրիլ 27 2024
Աշխարհ
20:04 Ապրիլ 24 2024
Նորություններ
18:32 Ապրիլ 24 2024
Նորություններ
18:26 Ապրիլ 24 2024
Նորություններ
16:36 Ապրիլ 24 2024
Նորություններ
16:33 Ապրիլ 24 2024